BroBizz med nye firbenede venner

"Hunde med hænder på tur for BroBizz". Det kunne være overskriften på BroBizz' nye reklameunivers, der i disse dage har premiere på de danske tv-kanaler, og i den kommende tid fortsætter ud på internettet.

Velkommen til BroBizz’ hunde, der skal hjælpe med at fortælle om nye muligheder for bilister i 2018. Men hvad er meningen med hunde, der kører i bil for BroBizz?

”BroBizz har en række nye produkter, muligheder og generelle budskaber, som vi skal fortælle i år. Det kommer vi til at gøre med bl.a. film og digitale annoncer, som vil have vores nye hunde med som blikfang. Formålet med hundene er at skabe et hyggeligt og genkendeligt udtryk, som meget gerne også skulle få smilet frem rundt omkring,” siger Katrine Heathcote-Krogh, marketingchef hos BroBizz A/S.

Inspirationen kommer fra fænomenet ”Dogs with hands”, hvor hundeejere giver deres hunde tøj på og selv agerer hænder for hundene. Tjek eventuelt YouTube, hvor der er mange sjove eksempler.

Mød Ziom og Othello

I første omgang vil alle stifte bekendtskab med to hundepar, som er på vej i deres biler. Det første par er Ziom og Othello, som er en Rhodesian Ridgeback, og Othello, som er en Golden Retriever. De er på vej mod Storebælt, men har desværre glemt deres BroBizz. Heldigvis er der hjælp at hente, da de, som alle andre, nu kan tilmelde sig PayByPlate og 20 minutter senere køre over Storebælt og betale ved hjælp af bilens nummerplade.

Det andet par er Chohan, som er en Saluki, og Kiwi, som er en Bearded Collie. De er på tur, og Kiwi prøver at få overblik over deres BroBizz-ture mv. Det behøver ikke at være så svært, som Kiwi gør det til. De kan nemlig, ligesom alle andre kunder, hente BroBizz’ app og på den måde få overblik over alt, der har med BroBizz at gøre. Eksempelvis ture, kvitteringer og rabatmuligheder.

Senere på året vil der dukke flere hunde på tur op med nye budskaber. Tag godt imod alle hundene.

Film og billeder

Se vores kampagneside, hvor vi har
samlet film og billeder.
Læs mere

PayByPlate

Betal med din nummerplade på Storebælt.
Læs mere