1. januar blev Storebæltsbroen mindst 15% billigere

BroBizz giver dig automatisk adgang til de nedsatte priser på Storebæltsbroen.

Er du privatkunde?

Med din BroBizz sparer du over 46 kr. pr. tur over Storebælt i forhold til at betale med kreditkort eller kontanter. Og så kommer du hurtigt gennem betalingsanlægget i de grønne BroBizz-baner. 

Med BroBizz får du både prisnedsættelsen på 15 % og 5 % Club Storebælt-rabat, og kører du i de tidsrum, hvor Storebælts fritidsrabatter gælder, får du dem oveni.

Se Storebælts priser for privatkunder pr. 1. januar 2018.

Når du bestiller BroBizz Privat, tilmelder du dig samtidig Club Storebælt. Du betaler 200 kr. i depositum for din BroBizz, mens tilmeldingen til Club Storebælt ikke koster noget.

Er du erhvervskunde?

Få den laveste pris hver gang. Spar mindst 15 % på turene over Storebælt med BroBizz.

Personbiler og varebiler under 3.500 kg med BroBizz og en Storebælt Erhverv-aftale får fremover prisnedsættelsen på 15 %, 5 % BroBizz-rabat og 5 % erhvervsrabat. 

Alle køretøjer over 3.500 kg får glæde af prisnedsættelsen på 15 %. Derudover opnår du minimum 5 % i rabat, hvis du kører med BroBizz.

Se Storebælts priser for erhvervskunder pr. 1. januar 2018

Når du bestiller din BroBizz, tilmelder du dig samtidig Storebælt Erhverv. Du betaler 200 kr. i depositum for din BroBizz. Tilmeldingen til Storebælt Erhverv koster ikke noget.

 • Jeg har allerede en BroBizz – får jeg så rabatten?

  Ja, med en BroBizz får du helt automatisk den bedste pris fra 1. januar. Dog skal du være opmærksom på, at hvis din bizz er en ØresundBizz® eller AutoPASS, skal du have en aftale med Storebælt for at få rabatten.

 • Hvornår gælder de nye priser?

  De nye priser træder i kraft den 1. januar 2018.

 • Hvem gælder nedsættelsen for?

  De nye priser gælder som udgangspunkt for alle, der benytter automatisk betaling og har en aftale med Storebælt.

 • Hvorfor gælder nedsættelsen ikke for alle?

  Det er besluttet, at takstnedsættelsen skal gælde for alle, der benytter automatisk betaling og har en aftale med Storebælt. Det er Storebælt, der giver rabatten, og derfor skal du have en aftale med Storebælt, hvis du vil opnå den.

 • Kan jeg ikke betale kontant eller bruge mit kort mere?

  Jo, du kan stadig betale med kort og kontant, men så får du ikke gavn af prisnedsættelsen.

 • Hvad koster turen over Storebælt fremover?

  Kører du over i en personbil og benytter automatisk betaling sammen med en aftale med Storebælt får du fra den 1. januar 15% + 5% rabat. Dermed falder prisen fra 240 kr. til 193,80 kr. pr. tur.

 • Kan jeg stadig få aften/weekend/helligdagsbillet?

  Ja, hvis du har en BroBizz, kan du benytte de forskellige rabatprodukter.

 • Kan jeg nå at få min BroBizz, inden de nye takster træder i kraft?

  Hvis du ikke når at modtage din BroBizz inden 1. januar, skal du blot køre af sted. Betal i kort-banen med det kreditkort, du har koblet til din BroBizz-bestilling - så matcher vi din nummerplade med dit kreditkort - og indsætter differencen mellem listeprisen og den nye, lave pris på din konto.

 • Hvorfor skal jeg betale depositum for en BroBizz?

  Et depositum sikrer, at BroBizz behandles varsomt, og at den returneres til os, når den ikke længere bruges.  

 • Hvad går en aftale med Storebælt ud på?

  Den giver dig i første omgang mulighed for at opnå takstnedsættelsen - og derudover er der en række andre fordele. Aftalen er koster ikke noget.