Cookie- og privatlivspolitik for brobizz.com

Vi gør os umage for at tilbyde en overskuelig hjemmeside med det indhold, der er mest relevant for dig.

Brobizz A/S vil gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med tilbud og information, der er relevant for dig.

For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. Informationerne bruges først og fremmest til at forbedre brugervenligheden samt i det redaktionelle arbejde med at videreudvikle hjemmesiden.

Nedenfor kan du læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler dem samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores privatlivspolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Du accepterer nedenstående cookie- og privatlivspolitik, når du benytter brobizz.com.

Du finder endvidere vores øvrige vilkår for benyttelse af brobizz.com nederst i cookie- og privatlivspolitikken.

1. Information om tjenesteyderen

Tjenesteyderen er:

Brobizz A/S
Vester Søgade 10
1601 København V
Telefon: +45 33 44 34 00
E-mail: info@brobizz.com

2. Cookie-politik

På denne hjemmeside anvendes cookies, og i det følgende vil vi beskrive, hvilke cookies, der anvendes, til hvilke formål, de anvendes, og hvordan du kan undgå og slette cookies.

2.1 Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger Brobizz A/S' hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af os mens andre sættes af tredjeparter.

2.2 Så lang tid opbevares cookies

Forskellige cookies har forskellig levetid, afhængig af den enkelte cookies funktion. Når en cookie når sin fastsatte levetid, sletter den sig selv. Ved hvert nyt besøg på hjemmesiden bliver alle cookies fornyet.

2.3 Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, kan du vælge ikke at modtage cookies, og at slette cookies, der ligger på din harddisk.

Som bruger skal du dog være opmærksom på, at hjemmesiden ikke vil fungere 100 % optimalt, hvis du sletter eller blokerer for cookies.

Sådan sletter du dine cookies:

2.4 Hvad cookies bruges til på brobizz.com

For at fastlægge hvem, der besøger vores hjemmeside, samt genkende brugere fra besøg til besøg, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi et bedre kendskab til vores brugere, og på den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, så det passer til dine og øvrige brugeres interesser, samt muligheden for at vise vores brugere mere relevant indhold og markedsføringsmateriale.

2.4.1 Tredjepart-cookies - Google Analytics

Brugerrelaterede statistikker indsamles via cookien analytics.js. Cookien opsamler oplysninger om din enheds placering ud fra IP-adressen, hvilke sider du besøger på brobizz.com samt hvor lang tid, du er på dem. Denne viden bruger vi til at optimere brobizz.com og give dig den bedst mulige oplevelse. Vi bruger systemer fra Google Analytics og Google User Content.

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du gøre det her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.4.2 Tredjepart-cookies - Adform

Adform-cookies benyttes til at måle din brugeradfærd i forhold til vores kampagneaktivitet. Derudover kan Adform målrette indholdet til dig for at give dig den bedst mulige oplevelse.

2.4.3 Andre tredjepart-cookies

På brobizz.com kan andre tredjepartsservices også benyttes, og disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjepart-cookies i din browser. Se vejledning i "2.3 Sådan undgår og sletter du cookies”. Hvis du vælger at blokere tredjepart-cookies kan der imidlertid være funktioner på brobizz.com, du ikke kan bruge. Du vil få en fejlmeddelelse, hvori du kan læse, hvordan du ændrer indstillinger for tredjepart-cookies, så du kan gennemføre dine ønskede handlinger.

Oversigt over cookies

Egne cookies

Session

Husker f.eks. hvad du har indtastet i en formular, så du slipper for at skulle indtaste de samme oplysninger igen. Den husker også, om du er logget ind på Min Konto, så du kan klikke rundt på hjemmesiden uden at logge ind igen og igen. Vores session cookies slettes automatisk, når du lukker browseren, med mindre du vælger "husk mig" ved login til Min Konto.

Levetid: Indtil browser lukkes

Cache

Indholdet på en side caches - eller gemmes - med det formål at kunne vise indholdet hurtigere, når du kommer tilbage til samme side.

Levetid: Indtil browser lukkes

Accept af cookies

Vi sætter en cookie, der holder styr på, at du har set accept af cookies.

Levetid: 14 dage

Tredjepart-cookies

Google Analytics

Opsamler diverse oplysninger om brugeradfærd for at optimere www.brobizz.com, og dermed give dig den bedst mulige oplevelse.

Levetid: Op til 2 år

Adform

Bruges til at måle brugeradfærd i forhold til vores kampagneaktivitet. Målretter indhold til brugeren.

Levetid: En måned

Levetiden på en cookie sættes gerne til et tidspunkt langt ude i fremtiden for at undgå, at cookien udløber, så længe man har sin browser åben. De fleste cookies bliver slettet eller overskrevet, når man lukker og åbner sin browser. Ved hvert nyt besøg oprettes de igen, og findes de allerede, overskrives de.

3. Persondatapolitik

Vi indsamler f.eks. personhenførbare oplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, når du bestiller BroBizz® på hjemmesiden eller når du opdaterer oplysninger i Min Konto. Personoplysninger kan også indsamles via cookies, deltagelse i en konkurrence, når du anvender vores tjenester, eller på anden vis afgiver oplysninger til os, fx via sociale medier eller tredjepartstjenester.

Personoplysninger vi behandler er blandt andet navn, adresse, nummerplade og eventuelt betalingskort. Du kan løbende ændre disse oplysninger i Min Konto.

Oplysninger om dig indsamlet via de forskellige teknologier, kanaler og platforme kan blive kombineret.

3.1 Hvad bruges oplysningerne til?

Personoplysningerne bruges for eksempel til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet.

Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af markedsføringsrelateret indhold og tilbud, der er tilpasset dine interesser og hobbyer, og gøre dette tilgængeligt for dig via elektronisk post eller andre teknologier

3.2 I forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve

Oplysninger afgivet ved bestilling af nyhedsbreve bruger vi til at målrette indholdet i nyhedsbrevet. Vi udleverer ikke den enkelte brugers oplysninger til annoncører, men bruger oplysningerne til at tegne en profil af nyhedsbrevenes læsere, samt til at yde en bedre service til brugerne af hjemmesiden og læserne af nyhedsbrevene.

3.3 I forbindelse med bestilling af vores produkter eller ændring af oplysninger

På hjemmesiden er der blandt andet mulighed for bestilling af Brobizz®.

Oplysninger afgivet via hjemmesiden til Brobizz A/S afsendes automatisk i krypteret form.

Når du bestiller en BroBizz® og knytter et betalingskort til en BroBizz®, valideres de afgivne kortoplysninger via en sikker linje (DIBS Payment Services). Hvis du ønsker at ændre i afgivne kortoplysninger, skal dette ske på vores hjemmeside.

3.4 Videregivelse af personoplysninger

Vi kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan blive videregivet til:

(i) leverandører vi samarbejder med, herunder leverandører af teknisk support og drift af vores tjenester, sociale medier med henblik på vores markedsføring; eller

(ii) i forbindelse med bestilling, eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden eller andre tjenester; eller

(iii) hvis det følger af en domstolsafgørelse eller hvis det er påkrævet eller hjemlet efter gældende lovgivning.

3.5 E-mail via internettet

Brugerne af brobizz.com gøres opmærksom på, at Brobizz A/S ikke kan garantere fortroligheden af ikke-krypterede e-mail-beskeder sendt via eksterne netværk.

Brugerne bør ikke sende personlige data eller andre fortrolige oplysninger til os via ikke-krypterede e-mails.

3.6 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Brobizz A/S, kan du rette henvendelse til Brobizz A/S på info@brobizz.com eller telefon +45 70 20 70 49.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der er registreret om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig til Brobizz A/S. Hvis du ikke er tilfreds med vores svar, kan du indgive en klage til Datatilsynet.

3.7 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Det vil være nødvendigt for Brobizz A/S løbende at ændre behandlingen af personoplysninger. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "senest opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

20. marts 2017